fbpx
Mogosoaia, Sos. Bucuresti-Targoviste 12A, Complex Terranova, Corp B, Et.1, 077135, IF
021-9664, moto@chemtraders.ro
Luni-Vineri 09:00-17:00

Anvelope moto, Echipamente & accesorii

Despre noi

CINE SUNTEM
Ne-am infiintat in 1993 in Bucuresti specializandu-ne in vanzarea de anvelope agro-industriale, pentru camioane, autoturisme si motociclete.
De peste 20 de ani importam si distribuim anvelope MITAS in Romania pentru utilaje agricole, industriale, stivuitoare si motociclete.

Suntem importator oficial Pirelli si Metzeler in Romania.

Participam activ la competitii moto in calitate de furnizor de anvelope si suport service atat in campionatul intern de enduro, motocross si hard enduro precum si la curse internationale precum Red Bull Romaniacs, Erzberg Rodeo si Sea To Sky.

Importam si distribuim motociclete GASGAS enduro si trial, motociclete electrice GASGAS pentru copii si biciclete electrice TORROT.

Complementar vanzarii de anvelope comercializam si o gama completa de accesorii si piese pentru motociclete (Polisport, Crosspro, Leatt, 100% etc)

Ne face placere sa ne implicam in dezvoltarea comunitatii din care facem parte de aceea anual organizam in Mogosoaia o intalnire pentru copii si familii iubitoare de sporturi cu motor. La MOTO FAMILY MEETING le oferim ocazia copiilor sa testeze motociclete electrice GASGAS pe un circuit desenat special pentru ei.